03 October 2012

Sommerhus

 Vi nyder at tilbringe vores weekends i sommerhuset. Ungerne elsker det, og der er bare tid til mere hygge derude. Således også denne gang, hvor der både blev tid til at lege med modellervoks, spise nybagt kage på stranden og bare hygge og være sammen. Her har ungerne lige opdaget, at farmor og farfar kommer på besøg.
 Jacobs favoritplads. En sandbunke lidt bag ved sommerhuset. Her kan man rigtig køre med gravkøer og biler og i øvrigt blive rigtig, dejligt beskidt.
 Uanset vejret, så er vi altid en tur på stranden. Vandet lokker os. Jacob og Torben har gang i at bygge et vældig fint sandslot.
 Alle skal være med, så Maja begynder at pynte det rigtig fint, bl.a. med skaller fra stranden, pinde, siv og tang.
 Man skal koncentrere sig, når man bygger.
 Himlen ser lidt mørk og tung ud, men vi tilbragte to timer uden så meget som en dråbe vand. Til gengæld åbnede sluserne sig, i det sekund vi trådte ind ad døren hjemme i sommerhuset. Heldige os :-)
 Helikopteren skulle også være med. Her er den landet på sandslottet, og jeg tror sørme, at Jacob er ved at fange den med krabbe-fisker-stangen.....
 Vores smukke, lille trunte var også med i sommerhus. Her sidder hun ved Torben og har mormors fine trøje på. Den er rigtig god at sove i, nu hvor efteråret nærmer sig.
 Vi hygger os...
 Vi var på tur, op til søen, og Jacob skulle selvfølgelig prøve at klatre i træer.
Vores glade lille pige :-)

No comments:

Pages